30 étel, amit áprilisban el kell készítened

Lassan, de biztosan most már meg kell érkeznie a hőn áhított tavasznak. Friss, üde, tavaszias recepteket hoztunk, hogy végre elhozzák a napsütést.

  1. 1.

    Fenyőrügy lekvár

  2. 2.

    Parmezános medvehagyma pesto

  3. 3.

    Édes gofri variációk

  4. 4.

    Spenótos-ricottás palacsintatekercsek

  5. 5.

    Szent Jakab kagyló borsóval és baconnel

  6. 6.

    Újragondolt finomfőzelék

  7. 7.

    Kecskesajtos-medvehagymás ravioli

  8. 8.

    Ananászos-epres saláta vinaigrette öntettel

  9. 9.

    Tojásravioli

  10. 10.

    Spárgás tészta csirkével

  11. 11.

    Citromos-petrezselymes vaj

  12. 12.

    Görög halsaláta

  13. 13.

    Illatos, sült bébi csirke

  14. 14.

    Húsleves ördögszekér-laskával és zöldspárgával

  15. 15.

    Baszk túrótorta málnaöntettel

  16. 16.

    Borban pácolt marhaszeletek

  17. 17.

    Spenótos-paradicsomos bucatini

  18. 18.

    Báránygerinc fokhagymás paszternákkal, fűszermártással

  19. 19.

    Mediterrán marhatatár

  20. 20.

    Borsós-szalonnás petrezselymes újkrumpli

  21. 21.

    Medvehagymás-sajtos mini piték

  22. 22.

    Francia bárányragu párolt zöldségekkel

  23. 23.

    Medvehagymás tojáskrém

  24. 24.

    Epres mini túrótorta

  25. 25.

    Parmezános carbonara spagetti

  26. 26.

    Sárgarépás falafelgolyók lepénykenyérrel

  27. 27.

    Korianderes répaleves

  28. 28.

    Almás gyűrűkalács

  29. 29.

    Eperfagyi a Szamostól

  30. 30.

    Arancini

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek