27 pikáns és szenvedélyes szerb fogás

Talán nincs még egy olyan konyha a közelben, ami annyira hasonlítana a magyarhoz, mint a szerbeké: minden érzékünkre ható, szenvedélyes, pikáns konyhát visznek.

  1. 1.

    Spenótos-fetasajtos táskák

  2. 2.

    Ajvár

  3. 3.

    Mostari cicvara

  4. 4.

    Pljeskavica Újvidékről

  5. 5.

    Szerb gyuvecs

  6. 6.

    Gibanica Klaudiától

  7. 7.

    Sufnudlák

  8. 8.

    Erőleves húsgombóccal és fánkocskákkal

  9. 9.

    Szerb padlizsán

  10. 10.

    Pisszegős gomba

  11. 11.

    Medeno srce - Mézes szív

  12. 12.

    Káposzta kifli

  13. 13.

    Földimogyorós csirkecomb

  14. 14.

    Sós túrós prósza

  15. 15.

    Rikottás töltött padlizsán

  16. 16.

    Zágrábi pecsenye

  17. 17.

    Razsnicsi

  18. 18.

    Rác paprika

  19. 19.

    Csevap

  20. 20.

    Bajadéra

  21. 21.

    Rántott sült paprika Angie konyhájából

  22. 22.

    Szerb krumplisaláta

  23. 23.

    Gibenyica, vagyis tökös pite

  24. 24.

    Manti Koszovóból

  25. 25.

    Bajadéra Klaudiától

  26. 26.

    Montenegrói tepsis krumpli

  27. 27.

    Burek 4. - túrós és húsos-gombás

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!