23 olasz recept, amikhez nem kell a friss paradicsom

Az olasz ételekről általában a nyár és sok-sok paradicsom jut eszünkbe, pedig az itáliai konyha jóval több lehetőséget tartogat akkor is, ha nálunk épp nincs paradicsomszezon.

  1. 1.

    Sütőtökös rizottó

  2. 2.

    Rusztikus bolognai ragu

  3. 3.

    Calzone

  4. 4.

    Ricottás-spenótos tortellini házilag

  5. 5.

    Pesto rosso tagliatelle-vel

  6. 6.

    Egyedényes zöldséges spagetti

  7. 7.

    Erdei gombás rizottó

  8. 8.

    Arancini

  9. 9.

    Bolognai lasagne

  10. 10.

    Crostata szilvalekvárral

  11. 11.

    Acquacotta

  12. 12.

    Tiramisu amarettóval

  13. 13.

    Borban párolt sült gesztenye

  14. 14.

    Olasz grissini

  15. 15.

    Citromos csirke Mamma Agata konyhájából

  16. 16.

    Sütőtökös gnocchi zsályával

  17. 17.

    Brie sajtos-burgonyás frittata

  18. 18.

    Téli minestrone

  19. 19.

    Szilvás-mascarponés pohárkrém

  20. 20.

    Biscotti vagy Cantuccini

  21. 21.

    Caponata - olasz padlizsánragu

  22. 22.

    Spagettiropogós

  23. 23.

    Toszkán göngyölt hús

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek