21 tökéletes bundás hús a vasárnapi asztalra

Finomliszt, tojás, zsemlemorzsa - a klasszikus panír. Cifrázhatjuk bátran fűszerekkel, magvakkal, vagy variáljuk a bundát. Esetleg a húst. A panír mindent elbír!

  1. 1.

    Karalábébundás csirkefalatok

  2. 2.

    Krémsajtos rántott csirkemell

  3. 3.

    Zsályás rántott csirkeszárny

  4. 4.

    Olajmentes rántott csirke három változatban

  5. 5.

    Mandulabundás rántott csirkemell

  6. 6.

    Bundás csirkemell édes-savanyú szósszal

  7. 7.

    Dióbundában sült csirkemell

  8. 8.

    Pulykamellszeletek parmezánbundában

  9. 9.

    Csirkecsíkok kókuszbundában

  10. 10.

    Zabbundás csirkemell petrezselymes vajas burgonyával és salátával

  11. 11.

    Pulykamell darabok Orly módra - édesburgonyával

  12. 12.

    Corn flakes csirke Sally konyhájából

  13. 13.

    Rántott hús torta

  14. 14.

    Bundás csirkefalatok gyömbéres-chilis mázban

  15. 15.

    Csirkemell currys bundában

  16. 16.

    Mátrai borzas

  17. 17.

    Parmezános bundában sült csirkemell

  18. 18.

    Csirkemell párizsiasan

  19. 19.

    Csirkemell corn flakes bundában

  20. 20.

    Tojás nélküli rántott hús

  21. 21.

    Panko chicken nuggets

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek