21 étel, amihez jár a ketchup!

Az alábbi lista célja, hogy bebizonyítsa: az alábbi 21 ételt soha nem esszük ketchup nélkül. Ugye téged is meghódított már ez a piros és édes szósz?    

A paradicsomból fűszerek hozzáadásával készült, édes, mégis savanykás ízű mártás a világ legnépszerűbb szósza. És hogy miben rejlik a ketchup ereje? Valószínűleg erre a hazai háztartások 97%-a tökéletesen egybehangzó véleményt adna, hiszen ez az élénk piros mártás új értelmet ad az ételeknek. Elkészítenéd otthon?

Hozd be a hűtőből, és nézzük meg együtt, te mire csöpögteted!

  1. 1.

    Chips

  2. 2.

    Rántott hagymakarikák 2.

  3. 3.

    Grillezett sajtos szendvics

  4. 4.

    Ropogós halrudak

  5. 5.

    Hamburger fűszeres marhahússal

  6. 6.

    Ragacsos hagymás hot dog sajttal

  7. 7.

    Corn dog

  8. 8.

    Ropogós csirkefalatok

  9. 9.

    Curry hot dog

  10. 10.

    Bundás garnéla koktélszósszal

  11. 11.

    Tortilla chips Évi néni konyhájából

  12. 12.

    Chili dog

  13. 13.

    Magyar fish and chips

  14. 14.

    Sajtburger Norbi konyhájából

  15. 15.

    Melegszendvics Juccitól

  16. 16.

    Sonkás-gombás pizza Bogártól

  17. 17.

    Húsgolyók csípős dippel

  18. 18.

    Sajtchips rózsa

  19. 19.

    Melegszendvics Tésztásfültől

  20. 20.

    Fűszeres, héjában sült burgonya

  21. 21.

    Gyors gyros

Most pedig valld be, hogy te is függsz tőle!

Készítsd el házilag, és írd meg nekünk, szerinted melyik étel nem létezik ketchup nélkül!

(via Huffingtonpost)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?