2016 ételekkel elmesélve - ha rossz éved volt, megérted!

Akinek finoman szólva is kellemetlen éve volt, az tuti megérti a következő ironikus képeket - ilyen lenne utólag 2016, ha kaja lenne.

Hálát adsz az égnek, hogy 2016-nak végre vége? Örömkönnyekben törtél ki, mikor éjfélkor felzendült a Himnusz? Tuti nem vagy egyedül. Manapság az internet vicces mémjeinek és gyűjtőoldalainak hála a saját magunkra, mint - tudatosan eltúlzottan - szerencsétlen, önirónikus, béna valakire tekintés igen gyakori, és ez alól az évösszegzések sem kivételek.

2016 nem az én évem volt - mondják sokan. Fájdalmát egy gunyoros megoldással élve valaki ételekben mesélte el. llyen lenne a tavalyi év, ha kaja lenne - KATT a képre a galériáért!

Ezeket olvastad már?

21 agyament fotó a közértből

Hogyan érintene, ha kibontanád kedvenc halacskás sós ropogtatnivalódat, és látnád, hogy a gép nem vágta ki rendesen a formákat. Nagyon beteg élelmiszerfotók jönnek, figyelj!

Nosalty

cikk és képek via buzzfeed

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?