19 torkos fogás csütörtökre

Bár arról megoszlanak a vélemények, mikor kell torkos csütörtököt ülni, a lényeg az "eszem-iszomon" van, így az időpont másodlagossá válik. Egy a fontos: ne fogd vissza magad.

  1. 1.

    Egybesült karaj Gravy mártással

  2. 2.

    Bajor sertéssült burgonyagombóccal

  3. 3.

    Narancsos kacsa

  4. 4.

    Oldalas rozmaringos krumplival zellermártással

  5. 5.

    Gombás-tejszínes karaj

  6. 6.

    Esterházy-rostélyos

  7. 7.

    Sült marha krumplival

  8. 8.

    Marhasült vörösboros pecsenyelével

  9. 9.

    Tarajos-baconös sült karaj

  10. 10.

    Sült oldalas, ahogy nagyanyáink készítették

  11. 11.

    Töltött dagadó Napfény és fűszertől

  12. 12.

    Klasszikus cigánypecsenye

  13. 13.

    Fokhagymás karaj mustáros gnocchival

  14. 14.

    Rácson sült kacsa

  15. 15.

    Malacsült lusta krumplival és részeges káposztával

  16. 16.

    Bécsi szelet citromos pácban

  17. 17.

    Fokhagymás-paprikás sertéstarja

  18. 18.

    Libacomb sütőtökkel és házi röszti burgonyával

  19. 19.

    Sertéscsülök terrin

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek