19 elképesztően bizarr ételpárosítás

Kóstoltad már a sajtos pizzát olvasztott csokival? Vagy a tojásrántottát lekvárral? Esetleg a chipset tejjel? Abszurdnak tűnhet, pedig vannak, akik szerint csak így az igazi!

"Ahány ház, annyi szokás" - tartja a mondás, és hát... mindenkinek vannak furcsa dolgai. Azonban ennyire brutális étkezési szokásokra eddig én egyáltalán gondoltam. Oké, nekem is volt a középiskolában egy osztálytársam, aki a krumplis tésztát kizárólag baracklekvárral tudta megenni, de például nekem már az is képtelenség volt, aki a vajas kenyeret mézzel vagy lekvárral ette.

A most következő, meglehetősen szokatlan módon párosított ételek kombinációi azonban túltesznek a gyerekkori lekváros-májkrémes kenyereken is, ugyanis némelyikük annyira bizarr, hogy még az étvágyunk is elmegy a fotójukra nézve, nem hogy megkívánjuk őket. Pedig a különös ételpárosítók szerint ezek az ételek csak így együtt a legfinomabbak.

1. Cheetos chips tejjel

2. Mogyorókrémes szendvics savanyú uborkával

3. Sajtos pizza olvasztott csokival

4. Sós-borsos almaszeletek nyersen

5. Mézes pizza

6. Sültkrumpli mézzel

7. Vaníliafagyi szójaszósszal

8. Sajtos-banános melegszendvics

9. Chips sajtkrémmel

10. Popcorn ketchuppal

11. Tojásrántotta lekvárral

12. Sajtos-lekváros szendvics

13. Avokádó mézzel

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk