19 csodaszép pirítós - ez a japán nő rendesen szembeszállt az unalmas reggelikkel

Ha eleged van a naponta jelentkező reggeliproblémából, miszerint lövésed sincs, mit egyél, és unsz már mindent, nézd meg ezeket a pirítósokat!

A reggeli a legfontosabb étkezés, tudjuk, mióta az eszünket tudjuk. Nyilván sokan ellenkeznek, mondván, előbb lefogynak, ha kimarad, vagy szimplán nem éhesek illetve rohannak, de higgyétek el, a dietetikusunk is megmondta, neki pedig vakon is hiszünk...

...ez viszont nem jelenti, hogy túl kell enned magad!

Reggelizz, mint egy király? 3+1 reggeli tévhit

Az, hogy mit együnk, általában másik fő probléma - pékáru, pirítós, rántotta, omlett, zabkása, gyümölcs, jöhet minden, ami tápláló.

Ha épp nincs ötleted:

A japán ételdesigner Eiko Morimost viszont tényleg megunta az unalmast, és csodálatos alkotásokat teremtett reggelire, a boredpanda pedig megírta - csak legyen szíved megenni őket...

KATTINTS A FOTÓRA A TÖBBIÉRT!

...ezeket is nézd meg!

Ezeket olvastad már?

Még több kép itt.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek