18 fejedelmi húsétel lekvárral bolondítva

Továbbra is a tavaly eltett lekvároknál maradva most a húsokra koncentrálunk, és megmutatjuk, micsoda fenséges párosítás a hús és a lekvár!

  1. 1.

    Sült karaj francia cseresznyemártással

  2. 2.

    Fügelekvárral sült sertéscomb

  3. 3.

    Vörösboros vaddisznópörkölt burgonyás gyűrűkkel

  4. 4.

    Svíčková, a cseh vadas knédlivel

  5. 5.

    Szezámos ázsiai marhacsíkok soba tésztával

  6. 6.

    Őzgerinc vele sült burgonyával

  7. 7.

    Szilaspogonyi vaddisznóragu

  8. 8.

    Céklás-vörösboros szarvasragu

  9. 9.

    Kelbimbós csirkemell

  10. 10.

    Kacsamell narancsmártással és szárnyasbabbal

  11. 11.

    Libanyak húsával töltve káposztás czvekedlivel

  12. 12.

    Gránátalmás-diós csirkecomb

  13. 13.

    Narancsszószos kacsa

  14. 14.

    Fényezett pulykamell sült zöldségágyon

  15. 15.

    Fenyőmagos csirke

  16. 16.

    Sócsempén sült csirkemell áfonyamártással

  17. 17.

    Bárány borókabogyóval sütve és zöldségekkel tálalva

  18. 18.

    Fűszeres marhaszelet ribizlis palacsintával

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?