17 nyári étel a kukoricaszezonra!

Itt a kukoricaszezon! Finom, tápláló, és könnyen készíthetünk belőle sokféle ételt. Szerezd be a piacon: süsd vagy főzd, turmixold levesnek, add hozzá a nyári fogásaidhoz!

  1. 1.

    Sajtos-majonézes főtt kukorica

  2. 2.

    Füstös kukorica salsa

  3. 3.

    Baconbe tekert grillezett kukorica

  4. 4.

    Uborkás chilis kukoricasaláta

  5. 5.

    Kukoricás lepénykék

  6. 6.

    Gomolyás sültzöldség

  7. 7.

    Kukoricakrémleves parmezánnal és chilivel

  8. 8.

    Csirkés taco

  9. 9.

    Kukoricás palacsinta karamellizált hagymával

  10. 10.

    Pórés kukoricaleves

  11. 11.

    Enchilada verde

  12. 12.

    Főtt kukorica télire üvegben

  13. 13.

    Kukoricás rösti

  14. 14.

    Kukoricás kenyér Szisszi konyhájából

  15. 15.

    Kukoricás burgonyaleves

  16. 16.

    Kukoricás húsgombóc

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?