17 különlegesen finom, ketchupos hús

Ne csak a hamburgeredbe vagy a szendvicsedbe nyomj ketchupot: használd pácoláshoz, ízesítsd magát a ragut, vagy készíts belőle szószt!

  1. 1.

    Amerikai szaftos tarja

  2. 2.

    Barbecue csirkeszárny grillezett zöldségekkel

  3. 3.

    Narancsos mézes-mázas csirkeszárnyak

  4. 4.

    Szezámmagos bundás csirke

  5. 5.

    Csirkemell sajtburgerszószban

  6. 6.

    Gyömbéres csirkeragu

  7. 7.

    Édes-savanyú oldalas

  8. 8.

    Ragacsos-mázas csirkecomb édesburgonyás körettel

  9. 9.

    Kólás ragacsos sült oldalas Sylvia Gasztro Angyaltól

  10. 10.

    Sült oldalas 2.

  11. 11.

    Csirkecomb ínyenc mártásban sütve

  12. 12.

    Mézes-ketchupos oldalas krumplipürével

  13. 13.

    Sült oldalas á la Jack Daniels

  14. 14.

    Édes-savanyú csirke Évi nénitől

  15. 15.

    Keleti csirkenyárs

  16. 16.

    Pácolt sertéstarja

  17. 17.

    Kólában pácolt sült csirke

Címlapról ajánljuk

További cikkek