17 különböző húsétel a fasírttól kezdve a töltöttön át a raguig

Ha bizonytalan vagy a holnapi menüt illetően, segítünk: annyiféle húsverziót mutatunk be, hogy nem győzöl majd választani, keresgélésre fel!

  1. 1.

    Párizsi-fasírt káposztasalátával

  2. 2.

    Novgorodi töltött csirkemell

  3. 3.

    Kukoricotto

  4. 4.

    Csirkemell óvári módra

  5. 5.

    Hawaii csirkemell Panka80 konyhájából

  6. 6.

    Pulykaburger coleslaw-val

  7. 7.

    Sajttal-sonkával töltött karaj

  8. 8.

    Paleo sonkás virsli sült zöldségekkel

  9. 9.

    Őzgerinc formában sült vegyes vagdalt

  10. 10.

    Balkán húspogácsa

  11. 11.

    Saltimbocca alla Romana

  12. 12.

    Tavaszi fasírt párizsiból

  13. 13.

    Stroganoff csirkecomb

  14. 14.

    Hortobágyi göngyölt hús

  15. 15.

    Aszalt szilvás csirkemell baconköntösben

  16. 16.

    Gombás-sonkás fasírt tört burgonyával

  17. 17.

    Szalonnás fasírt muffin

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?