17 gazdagon rakott zöldség

Szeretjük a rakott cuccokat: egy munkával (és egy edényben) megvan a köret és a hús, ráadásul még zöldség is kerül bele. Vegetáriánusoknak hoztunk húsmentes fogásokat is.

  1. 1.

    Rakott brokkoli Morzsácska konyhájából

  2. 2.

    Négysajtos rakott padlizsán

  3. 3.

    Rakott padlizsán fűszeres kecskesajttal

  4. 4.

    Rakott zöldbab diétásan

  5. 5.

    Rakott kelkáposzta csiperkegombával

  6. 6.

    Pármai padlizsán

  7. 7.

    Mediterrán rakott zöldség

  8. 8.

    Zöldfűszeres rakott zöldség

  9. 9.

    Rakott savanyú káposzta Ancsitól

  10. 10.

    Padlizsános rakott csirkemell bazsalikommal

  11. 11.

    Fitt rakott zöldbab Gabkita konyhájából

  12. 12.

    Rakott kelbimbó ahogy szépróza készíti

  13. 13.

    Dupla sajtos rakott padlizsán

  14. 14.

    Rakott brokkoli egyszerűen és egészségesen

  15. 15.

    Rakott savanyú káposzta

  16. 16.

    Rakott kelkáposzta csirkemellel

  17. 17.

    Sajtos rakott zöldségek háromféle hagymával

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek