17 ellenállhatatlan gombás hús hétvégére

Kedvelt alapanyagunk a gomba. Relatív olcsó, és tökéletes kísérője szinte bármelyik húsfajtának. Dobd fel vele a hétvégi ebédet!

  1. 1.

    Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke

  2. 2.

    Csirkemellfilé franciásan

  3. 3.

    Rókagombás csirkemell zsályával

  4. 4.

    Pulykamedálok szegfűgombával

  5. 5.

    Gombás-kakukkfüves csirkemell

  6. 6.

    Lecsós-gombás csirkemell

  7. 7.

    Tejfölös-gombás szelet muskotályos szőlőpálinkával

  8. 8.

    Gombás sertésszelet gyömbéres céklatócsival

  9. 9.

    Gombás-fehérboros csirkecombok

  10. 10.

    Tejfölös-gombás húsfalatok

  11. 11.

    Fehérboros-gombás pulykaragu

  12. 12.

    Gombás csirke póréval

  13. 13.

    Füstölt paprikás-gombás csirkemell

  14. 14.

    Gombás sertéscomb

  15. 15.

    Gombás-hagymás karaj JUDYTH konyhájából

  16. 16.

    Szaftos gombás csirke

  17. 17.

    Csirkemell jóasszony módra

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?