17 aranyló tésztájú, foszlós, kelt kuglóf

Tegnap az egyszerű, keverttésztás-joghurtos kuglófokat mutattuk be, ma a kicsit munkásabb, kelesztéssel készült verziók vannak porondon. Te melyiket kedveled jobban?

  1. 1.

    Kelt kakaós-mazsolás kuglóf

  2. 2.

    Mini Deák-kuglóf

  3. 3.

    Mazsolás minikuglóf csokitetővel

  4. 4.

    Grazi kuglóf

  5. 5.

    Túrós-aszalt szilvás kelt kuglóf

  6. 6.

    Kuglóf diós csokitöltelékkel

  7. 7.

    Hagyományos kelt kuglóf

  8. 8.

    Mazsolás kuglóf Elissa konyhájából

  9. 9.

    Arany mazsolás-ricotta töltelékes kuglóf

  10. 10.

    Kelt kuglóf Torma konyhájából

  11. 11.

    Kedvenc mazsolás kuglóf

  12. 12.

    Kelt kakaós kuglóf Dettytől

  13. 13.

    Kelt mákos kuglóf

  14. 14.

    Savarin

  15. 15.

    Mazsolás kuglóf Glaser konyhájából

  16. 16.

    Bridzs kuglóf

  17. 17.

    Elzászi kuglóf

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?