16 tejfölös csirke egy órán belül

Tejföl és csirke. Ebből csak jó sülhet ki. Legyen az zöldségekkel turbózott ragu vagy tepsiben (netán még csőben is) sült, mindegyiket imádjuk! És te?

  1. 1.

    Kapros túrókrémben sült csirkemell

  2. 2.

    Csirkemell boros tárkonyos szószban

  3. 3.

    Sajtos-tejfölös csirkemell Fahéjtól

  4. 4.

    Franciás csirkeragu

  5. 5.

    Tejszínes-kéksajtos tagliatelle fűszeres csirkemellel

  6. 6.

    Tejfölös-ketchupos csirkeragu

  7. 7.

    Csirkemell csíkok tejszínes sajtmártásban

  8. 8.

    Cukkinis csirketokány

  9. 9.

    Spenóttal töltött csirkemell

  10. 10.

    Sajtos hús Veres Maritól

  11. 11.

    Tökmagolajos sült csirkecomb

  12. 12.

    Stroganoff csirkecomb

  13. 13.

    Dubarry csirkemell ahogy Zsuzsi készíti

  14. 14.

    Lecsós csirketokány juhtúrós puliszkával

  15. 15.

    Sajtos-baconös-hagymás-tejfölös mártásban sült csirke

  16. 16.

    Csirkés wrap

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!