16 sonkával feldobott húsétel

Sonkával igazán ízletesre varázsolhatod a húst. Aprítva tölteléknek, szeletelve göngyöléshez használhatod, de akár a fasírt tésztáját is felturbózhatod vele.

  1. 1.

    Őzgerinc formában sült vegyes vagdalt

  2. 2.

    Aszalt szilvás csirkemell baconköntösben

  3. 3.

    Serpenyős cordon bleu

  4. 4.

    Húsvéti medvehagymás töltött karaj

  5. 5.

    Göngyölt pulykamellfilé zöldséges rizsen tálalva

  6. 6.

    Csirkemell hawaii módra

  7. 7.

    Csirkemell savanyú káposzta ágyon sütve fűszeres újkrumplival

  8. 8.

    Füstölt sajtos-sonkás és fetás csirkemell pirított gombával

  9. 9.

    Erdélyi töltött karaj

  10. 10.

    Mozzarellás-lilahagymás töltött sertéscomb

  11. 11.

    Csirkemell sonkás sajtmártással

  12. 12.

    Csirke Cordon Bleu

  13. 13.

    Balkán húspogácsa

  14. 14.

    Göngyölt csirkemell leveles tésztában

  15. 15.

    Milánói töltött csirke

  16. 16.

    Szűzérmék hentes módra

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!