16 olcsó és omlós aprósütemény tejfölös tésztából

Ha már elfogytak az ünnepekre sütött finomságok a fémdobozokból, ideje újra nekiveselkedni: süss sokáig elálló, omlós sütit, hogy legyen mivel kínálni a vendégsereget!

  1. 1.

    Diós-szilvalekváros hókifli

  2. 2.

    Omlós rudak szilvalekvárral

  3. 3.

    Puncskarika

  4. 4.

    Ribizlivel töltött habkarika

  5. 5.

    Békaszáj Allisc konyhájából

  6. 6.

    Mézes puszedli csokoládéba mártva

  7. 7.

    Valentin napi szívek

  8. 8.

    Cakkos szélű korongok

  9. 9.

    Puha hókifli Senga konyhájából

  10. 10.

    Hókifli ahogy Baklavaria készíti

  11. 11.

    Blaha fánk

  12. 12.

    Gesztenyés és szilvalekváros hókifli

  13. 13.

    Szalonkifli

  14. 14.

    Tejfölös zabpelyhes virágok

  15. 15.

    Édes perec

  16. 16.

    Lekváros habos linzer

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek