16 krémes-szaftos carbonara-variáns

Mi, magyarok kissé tágan értelmezzük a carbonara fogalmát, amitől egy olasz biztosan fogná a fejét. Egy biztos: eredetileg semmilyen tejszín nem szükségeltetik bele.

  1. 1.

    Spagetti carbonara Tündér konyhájából

  2. 2.

    Hamis carbonara spagetti

  3. 3.

    Krémes spagetti carbonara

  4. 4.

    Leggyorsabb hamis carbonara

  5. 5.

    Spaghetti alla Carbonara tejszín nélkül

  6. 6.

    Cukkinis carbonara

  7. 7.

    Spagetti carbonara Tomatotree konyhájából

  8. 8.

    Spaghetti alla carbonara

  9. 9.

    Spaghetti Carbonara Glaser konyhájából

  10. 10.

    Carbonara spagetti Kovács Mónika Nikétől

  11. 11.

    Carbonara Barilla konyhájából

  12. 12.

    Carbonara spagetti Timi Poppinstól

  13. 13.

    Spaghetti carbonara Imre konyhájából

  14. 14.

    Kolbászos carbonara

  15. 15.

    Spagetti carbonara cukkinivel

  16. 16.

    Parmezános carbonara spagetti

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek