16 ínyenc sajtos-tejfölös husi

A tejföltől vajpuha, a rápiruló sajtrétegtől pedig ellenállhatatlanul ropogósak lesznek ezek az ínycsiklandó húsételek. Egy próbát mindenképp megér!

  1. 1.

    Sajtkrémmel töltött húspogácsák

  2. 2.

    Tejfölös-barackos csirke

  3. 3.

    Pulykamell töltve Piroska konyhájából

  4. 4.

    Tejfölben sült csirkecombok

  5. 5.

    Fűszeres mártásban sült csirkecomb, -mell

  6. 6.

    Mátrai borzas

  7. 7.

    Bazsalikomos sertéscomb

  8. 8.

    Pulykamell őzgerincben

  9. 9.

    Almás-barackos rakott csirke

  10. 10.

    Csípős húsgombóc paradicsomszósszal

  11. 11.

    Gombás csirke póréval

  12. 12.

    Besameles húsgombócok párolt répával

  13. 13.

    Rántott hús gazdagon zöldkörettel

  14. 14.

    Kapros túrókrémben sült csirkemell

  15. 15.

    Dubarry csirke

  16. 16.

    Sajtos hús Veres Maritól

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?