15 őszre hangolódó gyümölcskompót

Csuda finom kompótokat lehet készíteni az ősz gyümölcseiből: alma, körte, szilva, füge... Mindegyikkel működik!

  1. 1.

    Birsalmakompót

  2. 2.

    Pikáns almakompót

  3. 3.

    Vodkás almakompót

  4. 4.

    Almakompót Gabys konyhájából

  5. 5.

    Rozéban párolt körte

  6. 6.

    Füge szirupban

  7. 7.

    Karamellizált fügék portóival

  8. 8.

    Sáfrányos körtekompót

  9. 9.

    Vegyes kompót fahéjas túrókrémmel

  10. 10.

    Almakompót

  11. 11.

    Hamis ananászkompót

  12. 12.

    Sáfrányos körte kompót

  13. 13.

    Fehérboros körtekompót

  14. 14.

    Rumos szilvakatyó és -kompót télire

  15. 15.

    Párolt füge

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!