15 omlós és illatos puszedlirecept

Emlékszel még, amikor gyerekkorodban a nagyi sütötte a puha, omlós mézes puszedlit, aminek illata az egész lakást betöltötte? Nosztalgiázz velünk, süssünk most együtt!

  1. 1.

    Mandulás puszedli

  2. 2.

    Mézes puszedli csokoládéba mártva

  3. 3.

    Kardamomos puszedli

  4. 4.

    Vaníliás-gyömbéres puszedli

  5. 5.

    Lekváros mézes puszedli csokoládéba mártva

  6. 6.

    Diós puszedli Adriennke konyhájából

  7. 7.

    Vörös bársony puszedli

  8. 8.

    Tökös-mézes puszedli

  9. 9.

    Mazsolás puszedli

  10. 10.

    Lebkuchen - Csokis mézes puszedli szilvalekvárral

  11. 11.

    Fűszeres mézes puszedli cukormázzal

  12. 12.

    Töltött mandulás puszedli

  13. 13.

    Mentás csokigolyó

  14. 14.

    Kétcsokis csók

  15. 15.

    Narancsos-marcipános mézes puszedli

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?