15 gyors garnélás recept, ha egyszerűre, mégis különlegesre vágysz

Egyre elterjedtebb kis hazánk konyháiban is a garnéla használata, a legtöbb áruházlánc fagyasztott termék részlegén kapható. Nem csoda, hiszen gyors és szuper egyszerű!

  1. 1.

    Serpenyőben sütött illatos garnéla

  2. 2.

    Fokhagymás-petrezselymes garnéla

  3. 3.

    Garnéla nyárs

  4. 4.

    Garnélarák wokban

  5. 5.

    Kakukkfüves-citromos garnéla

  6. 6.

    Újhagymás ráksaláta joghurtöntettel

  7. 7.

    Chowder

  8. 8.

    Rák currys rizzsel

  9. 9.

    Marinált zöldségek mangós garnélanyárshoz

  10. 10.

    Pácolt fűszeres garnéla

  11. 11.

    Pikáns garnélanyárs

  12. 12.

    Piri-piri garnéla

  13. 13.

    Gyömbéres sült gomba garnélával rizstésztaágyon

  14. 14.

    Narancsos édeskömény-saláta pirított rákfarokkal

  15. 15.

    Garnélarák Buzara módra

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek