15 aranybarna fasírt magában, rizzsel, pürével vagy főzelékre!

Ki ne szeretné a fasírtot? A legjobb benne, hogy viszonylag olcsó, bármit beletehetünk, zöldséget, tojást, fűszert, és olyan húsból készül, amiből csak szeretnénk!

Lehet belőle kis golyó, laposabb pogácsa, de sülhet egyben is. Váltogathatjuk a húsfélét, a formát, a fűszerezést, az ízeket, kerülhet bele zöldség, citrom, túró, de gyömbér is. Hoztunk néhány tippet, gömbölygessetek kedvetekre!

  1. 1.

    Curry-s fasírtgolyók

  2. 2.

    Kolbászos kölesfasírt

  3. 3.

    Sült tojásos csirkekuglóf

  4. 4.

    Mediterrán csirkefasírt

  5. 5.

    Zöldbabos sünifasírt

  6. 6.

    Sütőben sült diétás fitness fasírt

  7. 7.

    Túrós fasírt sütőben sütve

  8. 8.

    Csirkemájfasírt ahogy Iluska készíti

  9. 9.

    Zöldséggel töltött stefánia

  10. 10.

    Cukkinis fasírt olaj nélkül

  11. 11.

    Ananászos fasírtgolyók kókuszos zöldséggel

  12. 12.

    Aszalt gyümölcsös húsgolyó gluténmentesen

  13. 13.

    Répás-burgonyás fasírt

  14. 14.

    Fetával töltött fasírt paradicsommal

  15. 15.

    Mini gombás fasírtok

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!