14 totál érthetetlen kajaszervírozás

Az emberek nem normálisak - de komolyan, ennél hülyébb ételtálalásokat nem láttál még, az tuti. Nézd ezeket!

Azt, hogy az ételt óriás tányéron szolgálják fel, amiben elveszik az adag, vagy azt, hogy körülötte ehető virágok vannak és színes spriccelésnyomok balzsamecetből vagy málnapüréből, már szinte megszoktuk. Na de hogy hólapáton vagy óriáskeréken, esetleg egy Barbie-babára applikálva szervírozzák a vacsoránkat, az több, mint furcsa. Érhetetlen, értelmetlen és több, mint idegesítő. A legtöbbje már élből felidegesít, ha pedig hozzányúlnál, szimplán ledől, összeomlik, rádborul.

NÉZZÉTEK ezeket, és örüljetek, hogy normál tányérokon ehettek:

Na, melyik húzta ki nálatok a legjobban a gyufát?

Ezeket olvastad már?

cikk és fotó via boredpanda

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!