14 töltött tészta sok szafttal, sok sajttal, sok hússal vagy zöldséggel

Ha picit unod már a penne-spagetti duóját, de a tésztáról sose mondanál le, cifrázd kicsit, és töltsd meg a cannellonit, a raviolit vagy a tortellinit minden jóval!

  1. 1.

    Citromos-ricottás ravioli

  2. 2.

    Sonkás-gombás tortellini tejfölben

  3. 3.

    Tortellini paradicsomos-tejszínes szószban

  4. 4.

    Házi cannelloni rikottás laskagombával

  5. 5.

    Ricottás-spenótos tortellini házilag

  6. 6.

    Sonkás-paradicsomszószos tortellini

  7. 7.

    Velővel töltött cannelloni

  8. 8.

    Erdei gombás ravioli

  9. 9.

    Lecsós kacsás betyárfüle

  10. 10.

    Sajtszószos sonkával töltött kagylótészta

  11. 11.

    Húsos ravioli mascarponés paprikamártással

  12. 12.

    Sütőtökös cannelloni

  13. 13.

    Tortellini brokkolis gorgonzolás mártásban

  14. 14.

    Körtés-kéksajtos ravioli

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek