14 puha, joghurtban pácolt csirke ebédre vagy vacsorára

A joghurt szuperül működik tejfölhelyettesítőként, hiszen kevéssé zsíros, egészségesebb, és finom omlóssá varázsolja a húsokat - pácolj benne, mint az indiaiak, nem bánod meg!

  1. 1.

    Joghurtos csirkeszárnyak

  2. 2.

    Joghurtos csirkemell sajtos burgonyával

  3. 3.

    Marokkói csirke tagine-ban készítve

  4. 4.

    Joghurtos csirkemell grillezett cukkinisalátával

  5. 5.

    Görögösen pácolt sült csirkecombok

  6. 6.

    Joghurtos citromos csirkecomb

  7. 7.

    Fűszeres joghurttal burkolt csirkemell

  8. 8.

    Tárkonyos joghurtban sült csirkecombok

  9. 9.

    Tárkonyos-kurkumás joghurtos csirke

  10. 10.

    Fűszeres-joghurtos csirkemellsteak

  11. 11.

    Indiai joghurtos csirke viki konyhájából

  12. 12.

    Joghurtos rántott csirke

  13. 13.

    Joghurtos csirke salátával

  14. 14.

    Tandoori csirke zöld rizzsel

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek