14 kényeztető kaviáros recept a kaviár világnapjára

A kaviár nem más, mint sózott, tisztított halikra. A világ minden táján nagy népszerűségnek örvend. Akár már egy csipettől óriási ízorgiában lehet részed...

  1. 1.

    Lazacos püré

  2. 2.

    Ünnepi blini

  3. 3.

    Lazac duo

  4. 4.

    Orosz töltött tojás

  5. 5.

    Lazackrémes bagett

  6. 6.

    Mentaiko pasta másképpen (Kaviáros spagetti)

  7. 7.

    Hernyó tekercs - sushi haladóknak

  8. 8.

    Kapros túrókrémmel töltött lazac

  9. 9.

    Töltött avokádó

  10. 10.

    Lazacos-juhtúrós tortácska kaviáros tejföllel

  11. 11.

    Kagylós-ringlis töltött avokádó salátaágyon

  12. 12.

    Zöld palacsinta kaviárral és lazaccal töltve

  13. 13.

    Vörös Erik saláta

  14. 14.

    Atlanti lazac 1.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek