14 illatos kacsamell ropogós kéregben

Begyűrűzött a köztudatba, hogy az igazán finom kacsa elkészítéséhez profi készülék és szakácstudomány szükségeltetik. Pedig nem így van, bizonyítékul álljanak itt a receptek!

  1. 1.

    Serpenyős rozmaringos kacsamell

  2. 2.

    Kacsamell parajos burgonyatortával és gránátalma szósszal

  3. 3.

    Kacsamell balzsamecetes málnaöntettel

  4. 4.

    Sült kacsamell lencse körettel

  5. 5.

    Perui ceviche

  6. 6.

    Kacsamell steak szilvás párolt káposztával

  7. 7.

    Rozé kacsamell szegfűgombás metélttel

  8. 8.

    Kacsamell hagymasalátával

  9. 9.

    Rozé kacsamell diós almatortával és újkrumplival

  10. 10.

    Juharsziruppal lakkozott kacsamell

  11. 11.

    Balzsamecettel fényezett kacsamell

  12. 12.

    Rosé kacsamell gratin burgonyával

  13. 13.

    Zsályás mediterrán lecsóra tálalt rosé kacsamell

  14. 14.

    Rozé kacsamell

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek