14 fantasztikusan ízletes kínai húsétel

Ha szeretitek a kínai fogásokat, mindenképpen el kell készítenetek néhányat otthon is. Megéri, és nem is bonyolultak, nyugalom!

  1. 1.

    Sárkányfalatok

  2. 2.

    Mongol sertéshús

  3. 3.

    Kínai csirkesült wokban

  4. 4.

    Kínai narancsos csirke

  5. 5.

    Pirított fokhagymás marha zöldspárgával

  6. 6.

    Gong bao csirke

  7. 7.

    A tábornok csirkéje

  8. 8.

    Kínai mustáros-mézes csirke rántottás rizzsel

  9. 9.

    Szezámos csirkemell ázsiai salátával

  10. 10.

    Kínai gyömbéres csirke

  11. 11.

    Kínai ötfűszeres-szójaszószos csirkecomb

  12. 12.

    Mogyorós csirke ahogy dio készíti

  13. 13.

    Szezámos ázsiai marhacsíkok soba tésztával

  14. 14.

    Ázsiai marha ragu

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek