16 extra gyors tejszínes csirkemell

A tejszín és a csirke tökéletes párosítás. Belőlük lehet a leggyorsabb ebédet varázsolni az asztalra!

  1. 1.

    Almás csirke Évi néni konyhájából

  2. 2.

    Serpenyős cordon bleu

  3. 3.

    Krémes darált csirke

  4. 4.

    Brokkolis csirke parmezános szósszal

  5. 5.

    Rókagombás csirkemell zsályával

  6. 6.

    Tejszínes-őszibarackos csirkemell

  7. 7.

    Kukoricás-tejszínes csirkemell

  8. 8.

    Zöldséges-tejszínes csirkemellcsíkok

  9. 9.

    Pikáns tejszínes csirke

  10. 10.

    Tejszínes ananászos csirke

  11. 11.

    Curry-s csirke ananásszal

  12. 12.

    Fűszeres csirkemell-kockák sajtmártással

  13. 13.

    Zöldfűszeres-tejszínes csirkemell currys rizzsel

  14. 14.

    Pirított csirke mustáros mártással

  15. 15.

    Hawaii szelet másképp- Hawaii szelet 2.

  16. 16.

    Karamellizált csípős csirkemell

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek