13+1 zöldségfasírt a legjobb fajtákból

Gyorsabban átsül, tényleg nagyon könnyen, változatosan elkészíthető a zöldségfasírt. Reszeld le az összes maradék répát és cukkinit, süss fasírtot belőlük!

Ha vega vagy azért süss zöldséget, ha húsimádó, akkor pedig a változatosság kedvéért. A piacról vidd haza a legszebb, legharsanósabb zöldségeket és keverj belőlük fasírtot. A bundázott húsokhoz, húsgolyókhoz hasonlóan ezeket is elkészítheted a sütőben. Sokkal rövidebb ideig tart majd, meglátod! Hoztunk is pár receptet, hogy felkeltsük az érdeklődésed. Szemezgess belőlük!

  1. 1.

    Tökfasírt juhtúróval

  2. 2.

    Petrezselymes tojásfasírt

  3. 3.

    Cukkini fasírt 5. - vegán

  4. 4.

    Kelkáposzta fasírt

  5. 5.

    Onion Bhaji

  6. 6.

    Gombás burgonyakrokett sajtmártással

  7. 7.

    Sárgarépafasírt karalábéval

  8. 8.

    Spenótos puffancs

  9. 9.

    Pillangó vega fasírt

  10. 10.

    Brokkolifasírt pirított magvakkal

  11. 11.

    Spenótfasírt fokhagymás kenyértallérral

  12. 12.

    Sajtos cukkinigolyók

  13. 13.

    Gluténmentes zöldségfasírt sütőben sütve

  14. 14.

    Zabpelyhes zöldborsófasírt

...és ezt olvastad már?

13+1 gyümölcsdzsem és lekvár - főzd be őket!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!