13 porhanyósra puhult sajtos hús

Szoktatok húst sütőben sütni sajttal a tetején? Ugye, hogy az egyik kedvenc a családban? Na, erre a kombóra hoztunk most még 13 variációt - már a képektől éhes vagy!

  1. 1.

    Sajtos karaj tepsiben

  2. 2.

    Sajtos sült karaj

  3. 3.

    Mozzarellás csirkemell fűszeresen

  4. 4.

    Sajtos-tejfölös csirkemell tepsiben

  5. 5.

    Sajtos-tejfölös csirkemell Fahéjtól

  6. 6.

    Sajtos csirke

  7. 7.

    Sajtos csirkemell tejföltakaró alatt

  8. 8.

    Dubarry csirke

  9. 9.

    Háromsajtos csirkemell burgonyapürén sütve

  10. 10.

    Sajtos csirkemell a sütőből

  11. 11.

    Sajtos csirkemell Évi néni konyhájából

  12. 12.

    Almás-sajtos csirkecomb

  13. 13.

    Sajtos egytál sertéscombból

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek