13 pompásan krémes cukkinis hús - megvan a holnapi ebéded!

A cukkini az egyik kedvenc zöldségünk, feldobja a húsokat is - főleg, mikor friss és zsenge. Vigyázzunk, ne főzzük túl, úgy jó, ha picit roppan...sok krémes szafttal nyerő!

  1. 1.

    Cukkinis csirketokány

  2. 2.

    Csőben sült cukkinis csirkemell

  3. 3.

    Cukkinis csirke villámgyorsan

  4. 4.

    Csirkemell csíkok tejszínes sajtmártásban

  5. 5.

    Cukkiniragus csirkecombok

  6. 6.

    Csirkemell sajtos cukkiniraguval borítva

  7. 7.

    Marokkói bárányragu kuszkusszal és harissa szósszal

  8. 8.

    Csirkemelles-zöldséges curry tésztával

  9. 9.

    Zöldséges csirkemell Marától

  10. 10.

    Szószos csirke tavaszi zöldekkel

  11. 11.

    Snidlinges-krémsajtos rakott csirkemell

  12. 12.

    Cukkinis-citromos csirke fűszervajas metélttel

  13. 13.

    Joghurtos csirkemell grillezett cukkinisalátával

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?