13 pihe-puha bundázott hús ebédre vagy vacsorára

Tudjuk, hogy a panír és a bunda nem a legnyerőbb ötlet, ha figyelünk a testünkre, de ha ma bűnöznél, ezeket a pihe-puha bundás húsokat ajánljuk!

  1. 1.

    Illatos omlós csirkemell

  2. 2.

    Corn flakes csirke Sally konyhájából

  3. 3.

    Bundás csirkefalatok gyömbéres-chilis mázban

  4. 4.

    Borzaska csiganyuci konyhájából

  5. 5.

    Parmezános bundában sült csirkemell

  6. 6.

    Karajszeletek karalábés bundában

  7. 7.

    Joghurtos-bundás csirkefalatkák

  8. 8.

    Csirkemell párizsi módra

  9. 9.

    Csirkemellcsíkok sörtésztában

  10. 10.

    Magvas palacsintabundában sült csirkemell

  11. 11.

    Citromos csirkefalatok sajtos bundában

  12. 12.

    Csirke lollipop

  13. 13.

    Itáliai rántott hús

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

8 szemkápráztató szobanövény, ami hipp-hopp hatalmasra nő

Nem kell profinak lenned a kertészkedésben, és nem kell díjnyertes szobanövény-kollekcióval rendelkezned ahhoz, hogy életben tudd tartani a növényeidet. Szerencsére számos olyan fajta létezik, amely nem igényel szigorú gondozási tervet. Sőt, egy kis odafigyelés is elegendő nekik, hogy hipp-hopp megnőjenek!

Nosalty

További cikkek