13 illatos-szaftos, ketchupos hús egy órán belül

Dobd fel a pácot kevés ketchuppal, ha pedig szaftos ragut készítesz, adj egy plusz ízt ezzel a finom fűszerrel!

  1. 1.

    Barbecue csirkeszárny grillezett zöldségekkel

  2. 2.

    Bundás csirkemell édes-savanyú szósszal

  3. 3.

    Szezámmagos bundás csirke

  4. 4.

    Gyömbéres csirkeragu

  5. 5.

    Édes-savanyú csirke Évi nénitől

  6. 6.

    Hagymás csirkeflekken csípős brokkolival

  7. 7.

    Édes savanyú kínai csirke Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

  8. 8.

    Csirkemell sajtburgerszószban

  9. 9.

    Csőben sült cukkinis csirkemell Glaser konyhájából

  10. 10.

    Édes-savanyú csirke Leeanne konyhájából

  11. 11.

    Édes-savanyú sertés

  12. 12.

    Tejfölös-ketchupos csirkeragu

  13. 13.

    Shish Tawook - Taouk pácolt csirkemell

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!