14 édes felfújt, ami légiesebb már nem is lehetne

Rizs-, túró-, tejföl- vagy kiflifelfújt? Vargabéles? Egytől egyig zseniálisak! Elegendő eléjük egy tartalmas leves, és máris kész a vasárnapi ebéd.

  1. 1.

    Vargabéles aszalt sárgabarackkal

  2. 2.

    Vargabéles Katrin konyhájából

  3. 3.

    Túrófelfújt eperrel

  4. 4.

    Vargabéles Fruzsina konyhájából

  5. 5.

    Mézes-tejfölös felfújt

  6. 6.

    Rizsfelfújt, ahogy Vicikó készíti

  7. 7.

    Rumos-szilvás rakott kifli

  8. 8.

    Vargabéles ahogy Tomatotree készíti

  9. 9.

    Vargabéles Csipi konyhájából

  10. 10.

    Túrófelfújt egyszerűen

  11. 11.

    Vargabéles szamócaöntettel

  12. 12.

    Túrós pite gyorsan és egyszerűen

  13. 13.

    Vargabéles 5.- meggyes

  14. 14.

    Tejfölfelfújt

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek