13 brassói változatosan, hogy mindenki megtalálja a kedvencét

Az eredeti brassói sertéshúsból készül, és rendkívül ízletes. A hagyományos mellett most újragondolt változatokat is hoztunk. Találd meg a kedvencedet!

  1. 1.

    Szaftos brassói aprópecsenye

  2. 2.

    Brassói csirkemellből édesburgonyával

  3. 3.

    Gombás csirke brassói

  4. 4.

    Medvehagymás-tofus brassói

  5. 5.

    Borsós csirke brassói

  6. 6.

    Brassói aprópecsenye sütőtökkel

  7. 7.

    Brassói a la Pohner Ádám

  8. 8.

    Brassói Kingabinga konyhájából

  9. 9.

    Brassói aprópecsenye kockaburgonyával

  10. 10.

    Brassói ahogy witch készíti

  11. 11.

    Brassói aprópecsenye sütőben sült burgonyával

  12. 12.

    Tartármártásos rakott brassói

  13. 13.

    Brassói aprópecsenye Iluska konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?