13 abbahagyhatatlan csőben sült hús

A csőben sütés lényege, hogy az ételt úgy készítjük el, hogy legyen rajta egy réteg, ami védi a kiszáradástól, és a végeredmény omlós és ízletes lesz. Ezért imádjuk annyira!

  1. 1.

    Csőben sült cukkinis csirkemell

  2. 2.

    Mandulás csirkemell besamel mártással

  3. 3.

    Rántott hús gazdagon zöldkörettel

  4. 4.

    Csirkemellel rakott karfiol

  5. 5.

    Pulykamell póréhagymával

  6. 6.

    Gratinírozott csirkemell érmék

  7. 7.

    Szerecsendiós karaj

  8. 8.

    Kapros túrókrémben sült csirkemell

  9. 9.

    Sertésborda diplomata módra

  10. 10.

    Brokkolis csirkemell

  11. 11.

    Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra

  12. 12.

    Nem-lehet-abbahagyni csirke

  13. 13.

    Dubarry csirkemell ahogy Zsuzsi készíti

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek