12 melengető almás hús az őszi mínuszok ellen

Reggelente a hőmérő higanyszála épphogy a nullát kocogtatja, zord és zimankós minden. Melegítsük fel a lakást (és magunkat), süssünk finom, fűszeres-illatos almás húst ebédre!

  1. 1.

    Sertésszűz almával, kéksajttal és mustmártással

  2. 2.

    Almás-kéksajtos csirkefalatok

  3. 3.

    Almás - sajtos hús

  4. 4.

    Normann csirke

  5. 5.

    Almás-mustáros sertésszelet

  6. 6.

    Almás csirkemell ahogy Zsuzsa készíti

  7. 7.

    Almával bélelt pulykamell

  8. 8.

    Almás - fokhagymás karaj

  9. 9.

    Almás-tejszínes csirkemell

  10. 10.

    Almás-mézes-rozmaringos csirke

  11. 11.

    Pikáns-fahéjas vörösboros csirke

  12. 12.

    Rozmaringos almás csirke Mogyi konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?