12 ínycsiklandó saláta maradék húsokból

Valami kevés sonka vagy sült hús mindig árválkodik a hűtőben, de már nem nagyon eszi senki... Itt a megoldás: tálald új köntösben, készíts belőle salátát!

  1. 1.

    Színes sonkás tésztasaláta

  2. 2.

    Szezámos csirkesaláta rukkolával és juhsajttal

  3. 3.

    Sárgarépás-retkes csirkesaláta

  4. 4.

    Tojásos csirkehússaláta

  5. 5.

    Húsos uborkasaláta

  6. 6.

    Maradékmentő zöldsaláta csicseriborsóval

  7. 7.

    Hamis cézár saláta ahogy Norbi készíti

  8. 8.

    Koronázási saláta

  9. 9.

    Áfonyaszószos-kukoricás-sültszőlős saláta

  10. 10.

    Spenótos pulykasaláta

  11. 11.

    Csirkesaláta üvegben

  12. 12.

    Gombás-sonkás saláta

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek