11 sonkával töltött hús, amiből tuti a repeta

Sonka, sajt, fűszerek, vaj húsba töltve, panírban vagy anélkül - töltsd meg, rántsd ki, süsd meg, imádni fogja a család, bárhogy is készíted.

  1. 1.

    Sajttal-sonkával töltött karaj

  2. 2.

    Göngyölt pulykamellfilé zöldséges rizsen tálalva

  3. 3.

    Csirkemell hawaii módra

  4. 4.

    Csirkemell savanyú káposzta ágyon sütve fűszeres újkrumplival

  5. 5.

    Füstölt sajtos-sonkás és fetás csirkemell pirított gombával

  6. 6.

    Mozzarellás-lilahagymás töltött sertéscomb

  7. 7.

    Novgorodi töltött csirkemell

  8. 8.

    Illatos csirke Marcsisef konyhájából

  9. 9.

    Csirkemell sonkás sajtmártással

  10. 10.

    Jénaiban sült sajtos-tejszínes csirkemellcsíkok

  11. 11.

    Serpenyős cordon bleu

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek