11 minden jóval töltött DUCI hús

A húsok megtöltése az emberiség egyik legjobb ötlete - miért ne tehetnénk még izgalmasabbá húsos fogásunkat némi töltelékkel? Legyen változatos: zöldség, bacon, sajtkrém!

  1. 1.

    Zsebes karaj

  2. 2.

    Camembert-rel és áfonyával töltött sertésszelet

  3. 3.

    Töltött karaj Biri36 konyhájából

  4. 4.

    Mozzarellás-lilahagymás töltött sertéscomb

  5. 5.

    Spenóttal töltött sertéscomb

  6. 6.

    Kukoricás rolád

  7. 7.

    Aszalt szilvával töltött karaj Lizinkától

  8. 8.

    Töltött karaj Iluskától

  9. 9.

    Fokhagymás sajttal töltött rántott hús

  10. 10.

    Kolbásszal töltött karaj

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek