11 lágy sült sajtos fogás a májusi nyárelőhöz!

A sajtot pont azért szeretjük, mert annyira sokféle és univerzális, és megannyi fogás alapja lehet. Ezúttal a csodás nyárelő üdvözlésére grill és sült formában hoztunk 11-et!

  1. 1.

    Alufóliában sült feta sajt

  2. 2.

    Grillezett diós füstölt gomolya

  3. 3.

    Camembert sült fokhagymával

  4. 4.

    Tunkolnivaló sült sajt

  5. 5.

    Feta sajt paprikába tekerve

  6. 6.

    Zöldsaláta grillezett sajttal

  7. 7.

    Sajt steak sültfokhagymás burgonyapürével

  8. 8.

    Baconbe göngyölt grillsajt

  9. 9.

    Sült scamorza fűszeres panírban

  10. 10.

    Grillezett cékla halloumi sajttal és balzsamos öntettel

  11. 11.

    Grillezett rózsaborsos gomolya kevert salátával

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

5 alapanyag, amit ne használj hűtőhidegen

Sütésnél gyakran olvashatjuk receptekben, hogy bizonyos alapanyagokat feltétlenül használjunk szobahőmérsékleten (vagy éppen hűtőhidegen). Leginkább a tejtermékeknél fontos ez, de lássunk 5 másik hozzávalót is, ahol szintén érdemes figyelni!

Lakos Benedek

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?