11 bolti kaja házilag – finomabb és olcsóbb!

Te sem szereted a mogyorót a müziszeletben? Készítsd magad, és nem lesz benne! Ezekből a boltban kapható ételekből jobbat csinálsz otthon.

Ugye, milyen méregdrágán mérik a humuszt? Na és a kókusztejet? A joghurtról és a ricottáról ne is beszéljünk! A levesgyöngyök, krutonok tocsognak az olajtól, a pestonak meg műíze van. Próbáld ki házilag előállítani őket! Sok esetben olcsóbban kijössz, és biztosan csak azok az alapanyagok kerülnek bele, amiket szeretsz!

  1. 1.

    Sokgyümölcsös müzliszelet

  2. 2.

    Chips a sütőből

  3. 3.

    Paradicsomos-hagymás salsa

  4. 4.

    Humusz gyorsan

  5. 5.

    Petrezselyem pesto

  6. 6.

    Curry keverék Helgától

  7. 7.

    Mustár otthon

  8. 8.

    Crouton házilag

  9. 9.

    Füstös sült csicseriborsó

  10. 10.

    Extra sűrű házi fehér joghurt

  11. 11.

    Ricotta otthon

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!