10+1 karácsonyi fogás vadhúsból

Karácsonykor nem csak saját, hanem pénztárcánk nadrágszíját is lazábbra engedhetjük, hiszen igazán különleges és elegáns ételeket készíthetünk vadhúsokból.

  1. 1.

    Sült nyúlgerinc lencsesaláta ágyon paradicsomos raviolival

  2. 2.

    Görög nyúlragu - Stifádó

  3. 3.

    Céklás-vörösboros szarvasragu

  4. 4.

    Nyúlescalop fűvagdalékkal

  5. 5.

    Konfitált zsályás nyúlcomb

  6. 6.

    Szarvasgerinc diókéregben sütve céklapürével és vörösboros céklaraguval

  7. 7.

    Őzsült erdeigombás rizskrokettel, galagonya-ketchuppal

  8. 8.

    Vörösborban érlelt, zöldborsos őzgerincfilé csomboros polentával

  9. 9.

    Egészben sült vaddisznó

  10. 10.

    Citromos-tejfölös nyúlcomb

  11. 11.

    Párolt nyúlcomb

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek