10+1 eperlekvár az év első befőzéséhez

Lassan elérhető árba kerül az eper a piacokon, ideje rákészülni a befőzőszezonra. Eperből bevásárol, üvegeket fertőtlenít, és indulhat a lekvárkészítés!

  1. 1.

    Mentás-citromfüves eperlekvár

  2. 2.

    Vaníliás eper-narancs lekvár

  3. 3.

    Eper–multivitamin lekvár

  4. 4.

    Ötperces chiamagos eperlekvár

  5. 5.

    Gyömbéres eperdzsem

  6. 6.

    Szirupos-darabos eperlekvár

  7. 7.

    Eperdzsem citromhéjjal

  8. 8.

    Egyszerű eperdzsem Andi konyhájából

  9. 9.

    Eperlekvár

  10. 10.

    Eperlekvár Szandi konyhájából

  11. 11.

    Eperlekvár és szörp Brigi konyhájából

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek