10 balzsamecettel ízesített csirke fél órán belül

Finom, pikáns ízt kölcsönöz a húsoknak a balzsamecet. Aromája össze nem hasonlítható más ecetekével, selymessége utánozhatatlan!

  1. 1.

    Gong bao csirke

  2. 2.

    15 perces gombás csirkemell

  3. 3.

    Csirkemell csíkok paradicsomos krémsajt mártásban

  4. 4.

    Roston csirke balzsamecetes gombával

  5. 5.

    Bazsalikomos-mozzarellás csirke

  6. 6.

    Ázsiai narancsos csirke

  7. 7.

    Gong Bao csirke Coook konyhájából

  8. 8.

    Balzsamecetes csirke

  9. 9.

    Csirkemell balzsamecetes mártásban

  10. 10.

    Magvas-balzsamos csirkeszárnyak

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek